Hälsa & välbefinnande Enköping

Är du i en besvärlig livssituation, har ont i kroppen eller känner dig tom på energi? Här Enköping kan vi hjälpa dig. Jag ser hela kroppen, invändigt lika väl som utvändigt- hos mig kan du få samtal och alternativa behandlingar för att stärka kroppens egen förmåga till läkning.

Hälsa & välbefinnande Enköping | Vill du synas under Hälsa & välbefinnande?

Är du i en besvärlig livssituation, har ont i kroppen eller känner dig tom på energi?

Jag ser hela kroppen, invändigt lika väl som utvändigt- hos mig kan du få samtal och alternativa behandlingar för att stärka kroppens egen förmåga till läkning.

Behandlingar:

Natur terapi - Herb Pharma

Qi Power - Akupunktur - högteknologisk
Det infraröda ljuset verkar på cellnivåns djup. Cellernas kapacitet kommunicera med hjälp av energi som gör att ljuset når djupt liggande vävnad.
Ljuset använder blodet som transportör av joner. När dessa når cellen vitaliseras cellfunktionen och därigenom påverkas inre organ.
Med vår metod mäter vi akupunktur systemet och påverkar statusen hos de magnetiska fält som omger cellen och gör det möjligt att behandla individuella organ med olika frekvenser.
Även öron akupunktur med nålar kan ske som förstärker resultatet.

Blodanalys och örter enligt Herb Pharma.

Vi arbetar efter Kinesisk hälsofilosofi.
I kinesisk medicin läggs stor vikt vid att behandla ett sjukdoms mönster så tidigt som möjligt, ju tidigare, desto lättare att åtgärda.

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information